Varaa aika maksuttomaan ihonhoitokonsultaatioon. Tapaamisella saat tietoa ihosi kunnosta ja ohjeet ihon hoitoa varten. Pääset myös testaamaan sinulle sopivia tuotteita. Konsultaatiokäynti kestää noin tunnin. Käynnillä ei ole ostopakkoa. Ajan voi varata puhelimitse tai viestillä numerosta 0456511450 tai facebookin kautta.
Haluatko ihosi olevan aina heleä, sääresi karvattomana, kulmien siisteinä ja käsien hyvässä kunnossa? Tee kanssani juuri sinulle räätälöity ylläpitosopimus. Sopimus on voimassa 3 kk kerrallaan ja siihen voidaan sisällyttää useita toimenpiteitä. Sisällön lisäksi myös hinta räätälöidään sinulle sopivaksi. Ota yhteyttä, niin sovitaan suunnittelu aika!
Meikkikoulutus. Katsomme yhdessä meikkaukseen liittyviä yksityiskohtia ja käymme läpi meikkaustekniikoita ja värimaailmaa. Pääset kokeilemaan meikkausta ja harjoittelemaan sinulle sopivaa meikkiä. Palvelen sekä henkilökohtaisissa opastuksissa että pienryhmien meikkiopastuksissa.
Liity kaverikseni facebookissa. Facebookin kautta ilmoitan tapahtumista ja erityisilloista sekä avoimista vastaanottopäivistä.