Diego Dalla Palma Professional RVB Skin Lab on Italialainen ammattilaisten käyttämä kosmetiikkasarja jossa yhdistyy RVB:n pitkä työ kauneuden parissa ja Diego Dalla Palman tyylikkyys.
Toimin itsenäisenä Mary Kay ihonhoitokonsulttina. Rakastan tätä tuotesarjaa. Valikoimista löytyy kattavasti tuotteet moneen tarpeeseen ja tulokset ovat taattuja. Tuotteilla on täystyytyväisyystakuu ja senpä vuoksi pidänkin asiakkaisiini yhteyttä säännöllisesti. Ihonhoitotuotteiden lisäksi löytyvät meikkituotteet. Oheisesta linkistä näet koko tuotevalikoiman ja pääset lukemaan yksityiskohtia näistä huipputuotteista. Mary Kay -tuotteet
Nyt on saatavilla ProBion maitohappobakteerituotteita! Ne sisältävät 5 kertaa enemmän elinvoimaa kuin kapselit. Puriste on 50-100 kertaa kuivempi kuin gelatiinikapselit ja bakteerit kestävät sappi- ja vatsahappoja. Puristeessa on patentoitu koostumus. Yhdessä puristeessa on 4 miljardia elinvoimaista bakteeria. Tuote ei sisällä allergisoivia soija- tai maitoproteiineja eikä maitosokeria.